Recept 1: beetroot wrap met teriyaki tofu!
Ben je in een rush of wil je een makkelijke lunch? Dit recept duurt maar 8 minuten! Superhandig en superlekker dus.
Wat heb je nodig?
- Avocado
- Sriracha
- Bietroot wrap
- Komkommer
- Gesneden tofu
- Sojasaus
- Ahornsiroop of Agave
- IJsberg sla (of een sla naar keuze)
- Tomaat (optioneel)
Hoe ga je te werk?
Stap 1: Giet één eetlepel olie naar keuze in een medium-grote pan. Warm genoeg? Gooi je gesneden tofu erbij en kook voor 2-3 minuutjes!
Stap 2: Vervolgens voeg je 1,5 eetlepel sojasaus en 1 eetlepel ahornsiroop toe in de pan! Dit geeft de tofu die echt sticky teriyaki smaak en geeft je wrap de perfecte touch!
Stap 3: Meng regelmatig zodat de ahornsiroop niet plakt aan de pan, maar aan je tofu
Stap 4: Haal je tofu af het vuur en laat even afkoelen terwijl je de rest klaarlegt


Stap 5: Kies de perfecte bietroot wrap uit en leg op je bordje!
Stap 6: Vervolgens voeg je de ijsbergsla toe als bodem, getopt met je gesneden komkommer, avocado en eventueel je tomaat
Stap 7: Als voorlaatste stap voeg je je tofu toe!
Stap 8: Srirarcha erop, en boem! Je hebt een quick & easy vegan wrap
De perfecte wrap voor de tijden dat je snel iets wilt binnen hebben.
